Välkommen till oss, vi vårdar din skönhet

Vi vårdar Din skönhet

salong02Skönhet är ingen gåva utan resultatet av regelbunden skötsel och vård av huden. Det gäller alla, oavsett ålder, kvinna som man.
Hos oss kan du glömma alla måsten för en stund, släppa all stress och bara koppla av. I en lugn och harmonisk miljö erbjuds du behandlingar för hela kroppen, behagliga, avstressande och härligt välgörande.

Lenas Hudvård har funnits sedan 1987 och är under ständig utveckling för att kunna erbjuda dig det senaste inom hudvård.

Vi erbjuder makeup, ansiktsbehandling, hårborttagning, nagelvård, hudföryngring, ansiktsbehandlingar, manikyr, pedikyr, brynfärgning, Enerpeel, kemisk peeling samt säljer hudvårdprodukter och makeupprodukter .

Vårt marknadsområde är Älmhult, Växjö och Ljungby samt Hässleholm och Kristianstad i Skåne
Välkommen till oss

Tänk på detta för en större upplevelse. Behandlingen är till för att du ska njuta och koppla av. Kom gärna i god tid så att du hinner varva ner. 
Det är viktigt för oss när du bokar tid att informera oss om du, exempelvis äter någon medicin, har någon allergi eller annat. Det blir då lättare för oss att ge den behandling som passar dig bäst. 

Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ner din behandling.
Bokad behandling debiteras om den inte avbokas senast dagen innan.

Vi säljer hudvårdsprodukter och kosmetik från kända varumärken, Läs mer...

 

Skriv ut