Address:

Lenas hudvård
Södra Parkgatan 2
343 31 Älmhult

Telefon

      0476-165 64

logo

Salongen har funnits sedan 1987 och är under ständig utveckling för att kunna erbjuda dig det senaste inom hudvård.
I en lugn och harmonisk miljö erbjuds du behandlingar för hela kroppen, avstressande och härligt välgörande.
En stund för dig själv, det är du värd.

Lena Arvidsson, som är ägare av salongen, utbildade sig till hudterapeut 1982. Under de första åren arbetade Lena på salong i Stockholm och som lärare på den statliga utbildningen för hudterapeuter.

Massage

mass face

Unna dig själv en skön stund och ta hand om din kropp. Din kropp är något du har med dig hela livet så den är värd lite extra omtanke.
Hot Stone massage, en massage för hela kroppen som ger en total avslappning som även berör doftsinnet med personligt anpassade aromaoljor.
 

Hot Stone Massage

Underbar helkroppsmassage, en massage med varma lavastenar i kombination med värme pressurmassage och efflurage ger en skön anti-stress behandling samtidigt som balansen i kroppens energiflöden återställs.
Tid: 60 min Pris: 1095 sek
 

NYHET! Friskvårdsbehandling: Massage rygg och nacke

En NBE-massage är något utöver det vanliga. Vi varvar massage med ett varmt NBE-handstycke, som mjukar upp dina muskler på djupet, med vanlig handmassage för bästa resultat. Om du har problem med stela ömma muskler är den här behandlingen perfekt då den utan smärta mjukar upp dina muskler på bästa sätt. Behandlingen passar också utmärkt för dig som bara vill ha en underbart skön och avkopplande massage. Behandlingen är friskvårdsberättigad.
Tid: 20 min Pris: 650 sek 
 
Vi säljer hudvårdsprodukter och kosmetik från kända varumärken, Läs mer...